La lactància

lactancia

Les primeres setmanes de lactància són una corba d’aprenentatge pronunciat i és possible que en algun moment et sentis atabalada. Quin és l’aliment ideal per a un nadó? Sens dubte, la llet materna i, de forma primordial, el primer calostre; …

Llegir més

Nutrients d’alta assimilació

 

Batido-elimina-toxinas

Continuem amb la depuració que ens prepara per a l’arribada de la primavera, ja que aquesta estació és la ideal a l’hora de renovar l’energia interna del nostre cos, tant a nivell mental com físic. És per això que avui us presentem tres nous sucs, com a tres noves alternatives per tenir cura de la nostra salut a través de l’alimentació.

A més, el fet de prendre multinutrients en forma líquida ajuda a una millor absorció, ja que la barrera fibrosa dels ingredients es trenca en la trituració. Pel que fa a la pèrdua de vitamines no ens ha de fer patir sempre que utilitzem una trituradora prou potent com per fondre els aliments en el mínim temps possible.

Llegir més

El Te KOMBUCHA

img_2582

 

El te kombucha és una beguda fermentada que tothom pot preparar a casa seva, a través d’un fong. Ja era ben conegut antigament fa molts anys per la cultura asiàtica i russa, molt valorat per la seva llarga llista de propietats.

 

L’elaboració és totalment casolana, natural i saludable. Només hem de tenir en compte aquests tres passos ben senzills:

Llegir més

Nyoquis de Quinoa i Chía

Us presentem un plat molt vistós, de ràpida elaboració i nutricionalment molt enriquidor; ja que la quinoa ens aporta una bona dosi de proteïna de fàcil assimilació, a més de una llarga llista de minerals com ara el ferro, el calci i el magnesi. I per l’altra banda tenim la chía, que conté altes concentracions de vitamines antioxidants com l’E, així com omegues 3 del tipus ALA.

Llegir més