La importància dels minerals essencials per a la salut
Les malalties carencials es desenvolupen, la majoria de les vegades, com a conseqüència d’una nutrició desequilibrada, en la que els productes naturals ja no són ben…
Les malalties carencials es desenvolupen, la majoria de les vegades, com a conseqüència d’una nutrició desequilibrada, en la que els productes naturals ja no són ben…
Les algues marines creixen només en aigües netes i poc contaminades, fet que ens garanteix un aliment saludable i natural. A més, són una de les formes de vida més antigues de la Terra: fa uns 1.500 milions d’anys que …
Els problemes cardiovasculars afecten milions de persones arreu del món i representen una de les principals causes de mortalitat. A més dels factors genètics o l’estil de vida, el funcionament irregular del cor pot derivar en complicacions greus si no …
Les fruites seques i dessecades són una excel·lent font de micronutrients, cosa que les fa especialment interessants per cuidar la salut dels ossos, els ulls, la pell i el cor. La tardor i l’hivern són temporades ideals per degustar-les, ja …
En l’àmbit nutritiu, és important aprofitar al màxim la pell de les fruites i verdures, ja que molts nutrients essencials es concentren precisament en aquesta part exterior. Malgrat això, és habitual pelar una poma i llençar-ne la pell, una pràctica …
Els bolets medicinals han estat venerats durant segles a diferents cultures com a símbols de salut, longevitat i connexió amb la natura. Aquesta guia recull la saviesa ancestral i els coneixements actuals sobre nou fongs sagrats: des del Reishi (Ganoderma …
Tot comença quan un grup aldehid de monosacàrids reacciona amb un amino lliure. És a dir, quan una proteïna s’uneix amb un sucre. Un exemple és la caseïna de la llet d’un iogurt quan es combina amb sucre afegit o …
La claudicació intermitent és el símptoma més freqüent de la malaltia arterial perifèrica. Es manifesta amb dolor o cansament a les cames quan caminem i millora amb el repòs. A més, d’afectar la qualitat de vida, és un factor de …
Els greixos són nutrients essencials per al cos, però no tots tenen el mateix efecte sobre la salut. Diversos estudis científics han demostrat la relació entre el consum excessiu de greixos d’origen animal i un major risc de malalties cardiovasculars …
La Iridologia no és una tècnica destinada a diagnosticar malalties, sinó a identificar els terrenys de la persona. És a dir, ens permet observar de manera no invasiva i totalment natural el potencial energètic amb què compta cada individu. …