Les Botigues

Botigues Casa Pià · Herboristeria a Catalunya

Casa Pià és una dietiética i herboristeria de Catalunya, formada per 6 botigues repartides en dues províncies Catalanes diferents. Aquestes són: la província de Tarragona i Barcelona.

herboristeria-catalunya-casa-pia-botigues-herbolari-la-bona-salut

Concretament, dins de la província de Tarragona, existeixen quatre dietètiques i herboristeries de productes naturals, plantes medicinals, complements alimentosos, suplements nutricionals, alimentació ecològica, begudes bio i molt més. I a la província de Barcelona, Casa Pià es troba a la ciutat de Manresa i a Sant Vicenç de Castellet.

Però, Què podem trobar dins d’elles? I, on es troben exactament? Continua llegint!

Herboristeria Casa Pià a Catalunya: Província de Tarragona

Dins de la província de Tarragona, a la ciutat de Reus és a on es concentren cuatre botigues Casa Pià; dos de elles estan situades al centre de la ciutat. Concretament:

Seguidament, trobem un altra herboristeria a la ciutat de Reus, dins del Supermercat Alcampo, al carrer del Pare Manyanet.

I l’últim herbolari Casa Pià de la Província de Tarragona, es troba al extra radi de Reus. Concretament, a TV-314, de la carretera de Reus a Cambrils.

Aquesta última botiga, no només és una tenda ja que, al seu interior té el nostre magatzem, a on cuidem i organitzem tots els productes per les tendes i les comandes que ens fan a través de la nostra web.

herboristeria-barcelona-casa-pia-botigues-herbolari-la-bona-salut

Herboristeria Casa Pià a Catalunya: Província de Barcelona

Per altra banda, existeixen dues botigues més. Aquestes dietètiques i herboristeries estan situades a la província de Barcelona. Concretament, dins de dues ciutats diferents.

Una herboristeria Casa Pià, es troba a la ciutat de Manresa. Al Carrer d’Àngel Guimerà, molt prop del centre de la ciutat.
L’altra herboristeria es troba al municipi Sant Vicenç de Castellet. Al carrer Plaça d’Anselm Clavé, 4.

botigues-herbolari-casa-pià-barcelona-tarragona

Cada Herboristeria Casa Pià, disposa de tota mena de productes dietètics, ecològics i 100% naturals en la seva tenda.

A més, totes les persones que vulguin comprar:

  • Plantes medicinals,
  • Productes dietètics,
  • Cosmètica natural,
  • Complements dietètics, i
  • Herbes medicinals de la nostra herboristeria de teràpies naturals,

Tenen disponible la nostra botiga online perquè puguin gaudir dels nostres productes naturales sense que es moguin de casa.

Botigues Casa Pià i els Nostres Clients

L’Opinió dels Nostres Clients

L’opinió dels nostres clients és essencial per a nosaltres. Volem ser l’herbolari de confiança de tots aquells que necessiten trobar productes per ajudar a millorar el seu benestar i la seva salut. Per això, ens agrada que els nostres clients, puguin donar-nos la seva opinió, realitzar-nos crítiques constructives i/o suggeriments per millorar. Per a l’herboristeria Casa Pià, sempre és un plaer estar pendent del que desitjen els nostres clients.

Targetes d’ Identificació

A més, la confiança que moltes persones despositen en nosaltres, ens agrada premiar-la. Per això, tenim a la disposició de tots els nostres clients, targetes d’identificació perquè constin com a clients a la nostra botiga i acumulen punts per poder canviar-los per productes.

casa-pia-botigues-herbolari-clients-fidelitzacio

Degustacions i Xerrades a les Botigues Casa Pià

A més, a totes les nostres botigues, sempre estem preparant degustacions d’alimentació, vitamines i begudes naturales. També, Xerrades sobre Salut Natural de la mà d’experts nutricionistes i profesional qualificat. Fem això perquè ens preocupem pels nostres clients. Així podràn confiar en la qualitat dels nostres productes.

I amb les nostres xerrades confíem en que els nostres clients coneguin com cuidar el seu benestar cada dia.

Només ens queda, donar-vos la benvinguda a les botigues de l’herboristeria i dietètica de la bona salut i esperar, que la nostra relació duri per molts anys.

Mapa de situació de les nostres botigues