Tres nous Sucs

 

Amb el propòsit de preparar-nos un nou batut cada dia, avui us mostrem tres idees noves. Cadascuna amb propietats i finalitats diferents, segons els ingredients que fem servir i el moment del dia en el qual prenem el nostre suc.

 

Si volem treure més profit a la preparació, és preferible prendre-la en dejú o bé entre hores. Anem llavors a veure quines noves opcions tenim en aquesta ocasió, perquè pugueu triar la que més us agradi. Avui hem optat per alternatives més lleugeres a mena de suc, en comptes de batut, els quals tenen una major consistència. Esperem en tot cas que siguin del vostre gust.

 

 

  • coconut-milk-smoothie-recipeSuc de poma, llet de coco, enciam de roure, api i espirulina.

Al got batedor hi posem una poma verda, 100 ml de llet de coco, unes fulles d’enciam fosc, una branca d’api i una cullerada en pols d’espirulina. Triturem fins que es formi una mica d’escuma i quedi una consistència més aviat cremosa.

Aquest suc resulta ideal com a opció prèvia a una sessió d’esport, ja que combina les tres vessants fonamentals: aportació d’hidrats de carboni a través de la fructosa, un component de greix de ràpida metabolització com és el coco i un plus d’energia gràcies a l’espirulina. També es pot substituir la poma per un plàtan si volem una textura encara més consistent.

 

  • Suc de taronja, alvocat, mango, raves, pinyons, mel artesana de qualitat i canyella de Ceilán.

Exprimim el suc de 3 taronges i després amb l’ajut de la batedora afegim un alvocat negre, mig mango, un parell de raves, una cullerada de pinyons pelats i dues de mel, preferiblement de Manuka amb alta potència. Al final hi tirem una mica de canyella en pols per sobre.

Com a multivitamínic natural no cal res més que un suc com aquest. Amb alta concentració especialment de vitamina C i betacarotens. A més, gràcies a l’àcid oleic contingut en l’alvocat, aconseguim una major conversió dels carotenoides en vitamina A.

 

  • carotenosSuc de nabius vermells i blaus, beguda de kamut, cúrcuma i civada.

Triturar amb la batedora un grapat de nabius blaus secs i un de nabius vermells deshidratats amb 250 mL de beguda de kamut, una culleradeta petita de cúrcuma ecològica i una cullerada sopera de flocs de civada fins.

Ajuntem el poder dels nabius amb la cúrcuma per obtenir un efecte antioxidant molt concentrat. Si volem potenciar encara més les infinites propietats de l’arrel de cúrcuma hem d’afegir al suc un parell de grans de pebre negra i un pessic de comí de prat mòlt.

 

Belén G. L.

Deixa un comentari