Opcions de menús anticàndida

CandidaAlbicans-480x300

 

Si tens infecció fúngica o concretament pateixes de candidiasis, aquí us presentem unes quantes opcions de menús perquè puguis seguir una dieta adient per a les circumstàncies i te’n surtis més ràpid del teu problema.

 

Us proposem una dieta composta de cinc àpats al dia i diverses alternatives completes per a cada moment.

 

Llegir més

Raw Food, menjar viu

shutterstock_678797471-raw-nutrition

 

 

El Raw Food neix de la unió de tres difusors entusiastes del menjar viu, també conegut a Espanya com a alimentació crudivegana o crudivorisme.

 

El principal objectiu és transmetre els beneficis de l’alimentació crua a nivell tant de salut, així com mediambiental i gastronòmic.

 

 

Llegir més

Un bacteri prou freqüent: L’Helicobacter Pylori

helicobacter_pylori

 

 

L’Helicobacter pylori és un bacteri que es troba a l’estómac del 50% de la població. Però hi ha un grup de persones a les que aquest bacteri li produeix un gran malestar i símptomes digestius molt desagradables.

 

Per tant, per donar-li solució a aquest problema, el tractament natural d’eficàcia comprovada seria el següent:

 

 

Llegir més

L’exòtica Papaia

iStock_000002718081XSmallLa papaia és una fruita amb forma ovalada, gairebé cilíndrica i de textura tova, molt delicada, per això sempre ve embolicada en una xarxa que la protegeix de cops. El seu sabor és dolç i suau i en el seu interior amaga un gran nombre de llavors negres de gust picant i amb propietats laxants.

 

En realitat forma part del grup de les fruites exòtiques i, des del punt de vista de la salut, conté multitud de propietats beneficioses. L’avantatge és que, a diferència de moltes altres fruites tropicals, aquesta es conrea i ven durant tot l’any.

Llegir més

Coneixem l’ESTÈVIA?

stevia

 

L’estèvia, científicament Stevia Rebaudiana Bertoni, és una planta d’origen llatinoamericà caracteritzada per posseir una fulla dolça de la que és extret un edulcorant capaç d’endolcir els aliments amb una potència molt superior al sucre comú, sense aportar calories ni produir una elevació de la glucèmia en sang. Per aquesta raó també la coneixem amb el nom de “planta dolça”.

Procedeix de la mateixa zona que l’herba mate, per això no és estrany que s’utilitzi des de temps immemorial per endolcir el mate típic sud-americà, i per tant pot dir-se que l’estèvia és l’edulcorant natural més antic que es coneix.

Llegir més

Crema Budwig de Kousmine

IMG_1573

 

En aquesta ocasió volem ensenyar-vos com preparar un esmorzar complet que alhora resulti molt antioxidant i tingui propietats anti-cancerígenes, és l’anomenada crema Budwig. Va ser creada al voltant dels anys 90 per la doctora Kousmine, una dona que va descobrir com amb la dieta podíem fer cura de la nostra salut i mantenir una bona medicina de prevenció.

 

És ben senzill i a més el seu gust us sorprendrà. Aquí us mostrem els passos que heu de seguir per poder-la gaudir cada matí.

 

 

Llegir més

Fem Hummus i Falafel

copy-of-dscn5922

 

Avui aprendrem tots plegats a preparar aquestes dues receptes típiques de la cuina àrab, que tenen com a ingredient protagonista el cigró; aquests protagonistes son l’hummus i el falafel, el qual també el podem preparar amb faves seques o fins i tot amb llenties i d’altres llegums al nostre gust. Perquè ja sabeu, les cuines s’omplen cada dia de la imaginació que hi posem cadascú.

 

Bon profit i endavant!

Llegir més

Te per al mal de gola

ginger-tea

 

Avui us ensenyem una manera fàcil, ràpida i eficient de calmar la gola tant si estem refredats com si tenim afonia o senzillament ens hem fet mal a les parets de la mucosa empassant un aliment.

 

Es tracta d’un te casolà que només hem de tenir una mica de temps per preparar-lo una vegada, de manera que podrem tenir-lo preparat a la nevera per a un llarg període i fer-lo servir al moment sempre que sigui necessari.

Llegir més

L’ESPIRULINA a la cuina

espirulina

 

Es tracta d’un alga de la família de les anomenades verd – blavoses. És d’aigua dolça, per la qual cosa es distingeix de la resta d’algues marines.

 

Moltes de les seves virtuts son degudes a la seva capacitat de captació de l’energia solar. És per això que s’ha de conservar en pots especials protegits de la llum natural perquè no perdi les propietats que durant un llarg període de temps ha absorbit mentre es trobava en conreu.

Llegir més

7 “aliments” a evitar

gmo

Avui dia no només hem de cuidar el que mengem sinó també els components afegits que porta de vegades el menjar. És per això que abans de comprar hem de llegir amb cura els ingredients i tenir en compta el següent llistat d’elements a evitar, d’aquesta manera donarem prioritat als aliments naturals i la nostra salut ens ho agrairà.

Anem per tant a valorar els 7 pitjors components que intentarem evitar sempre que sigui possible dins de la nostra cistella de compra diària.

Llegir més