Nutrients d’alta assimilació

 

Batido-elimina-toxinas

Continuem amb la depuració que ens prepara per a l’arribada de la primavera, ja que aquesta estació és la ideal a l’hora de renovar l’energia interna del nostre cos, tant a nivell mental com físic. És per això que avui us presentem tres nous sucs, com a tres noves alternatives per tenir cura de la nostra salut a través de l’alimentació.

A més, el fet de prendre multinutrients en forma líquida ajuda a una millor absorció, ja que la barrera fibrosa dels ingredients es trenca en la trituració. Pel que fa a la pèrdua de vitamines no ens ha de fer patir sempre que utilitzem una trituradora prou potent com per fondre els aliments en el mínim temps possible.

Llegir més

El Te KOMBUCHA

img_2582

 

El te kombucha és una beguda fermentada que tothom pot preparar a casa seva, a través d’un fong. Ja era ben conegut antigament fa molts anys per la cultura asiàtica i russa, molt valorat per la seva llarga llista de propietats.

 

L’elaboració és totalment casolana, natural i saludable. Només hem de tenir en compte aquests tres passos ben senzills:

Llegir més

Nyoquis de Quinoa i Chía

Us presentem un plat molt vistós, de ràpida elaboració i nutricionalment molt enriquidor; ja que la quinoa ens aporta una bona dosi de proteïna de fàcil assimilació, a més de una llarga llista de minerals com ara el ferro, el calci i el magnesi. I per l’altra banda tenim la chía, que conté altes concentracions de vitamines antioxidants com l’E, així com omegues 3 del tipus ALA.

Llegir més

Tres nous Sucs

 

Amb el propòsit de preparar-nos un nou batut cada dia, avui us mostrem tres idees noves. Cadascuna amb propietats i finalitats diferents, segons els ingredients que fem servir i el moment del dia en el qual prenem el nostre suc.

 

Si volem treure més profit a la preparació, és preferible prendre-la en dejú o bé entre hores. Anem llavors a veure quines noves opcions tenim en aquesta ocasió, perquè pugueu triar la que més us agradi. Avui hem optat per alternatives més lleugeres a mena de suc, en comptes de batut, els quals tenen una major consistència. Esperem en tot cas que siguin del vostre gust.

Llegir més

L’arrel de Loto i les malalties d’hivern

belen-lotus-infoArriba l’hivern i amb ell tot just arriba el fred. És per això que aquesta estació és la reina dels refredats, la grip, les bronquitis, les pneumònies i un llarg etcètera que, un cop més, presenta diferents ajuts dins de la medicina natural; a mena de prevenció així com a mena de tractament al començament dels primers símptomes de malestar general.

És per això que avui us volem parlar de l’arrel de loto, també coneguda com a Renkon. Es tracta d’un tubercle comestible que creix sota l’aigua a grans profunditats. La planta que es nodreix d’aquesta arrel s’anomena Nelumbo Nucifera i és cultivada en molts llocs d’Àsia com l’Índia, el Japó i la Xina.

Llegir més

La nineta dels teus ulls: Iridologia.

33_maxPrimer de tot hem de destacar que la Iridologia no és una matèria per diagnosticar malalties, sinó terrenys. És a dir, ens ajuda a fer una valoració del potencial energètic de base que té la persona d’una forma natural i zero invasiva. Per tant, no és una matèria exclusiva de la Naturopatia, doncs ja va ser usada per la medicina convencional en els anys 1840-1870.

Fent un estudi de l’iris podem deduir la capacitat de reacció que tindrà el nostre pacient davant de la teràpia triada, així com certs estats físics i emocionals que influiran en el context terapèutic, per exemple l’estrès.

Llegir més

Què vol dir: Naturopatia?

naturopatia

 

Podríem començar per definir el terme Naturopatia d’una manera específica:

 

“La Naturopatia és la Ciència i Art que estudia i tracta la salut, la disfunció i la malaltia a través de la naturalesa de cada pacient i amb elements de la pròpia Naturalesa.”

 

Així bé, d’una manera desglossada i senzilla, expressem el següent:

 

Llegir més