Dofins i éssers humans tenen molt en comú. Els nostres germans dofins ens sorprenen novament.Diferents investigacions científiques han confirmat que la composició genètica de l’ADN dels dofins és sorprenentment similar als éssers humans.
Ecològic
La patata transgènica avança cap a la paella.
La UNIÓ EUROPEA (UE) clava un revès als cultius transgènics
Llegir mésLa UNIÓ EUROPEA (UE) clava un revès als cultius transgènics
Gairebé el 40% de les aigües de bany de rius i platges de la UE contenen virus
Llegir mésGairebé el 40% de les aigües de bany de rius i platges de la UE contenen virus
Acostuma’t a veure aquest logotip.
Els fàrmacs contaminen més els rius que la indústria
Llegir mésEls fàrmacs contaminen més els rius que la indústria
LLOPS AMB PELL DE BE: ELS LACTIS
ALIMENTS QUE DETERIOREN LA NOSTRA SALUT I GENEREN ADDICCIÓ.
La qualitat i la quantitat de menjar que ingerim determinen la nostra salut, a més dels nostres pensaments i sentiments. Aquest postulat de l’Ayurveda i la macrobiòtica, de milers d’anys d’antiguitat, avui en dia és acceptat per la comunitat científica. Estudis recents van demostrar que la mala alimentació genera tanta addicció com qualsevol altra droga, a més de provocar malalties cardíaques, degeneratives, ginecològiques i hematològiques, entre d’altres.
La medicina ayurvédica explica l’addicció d’aquesta manera: el menjar determina el guna o qualitat a generar-se en la persona que la consumi (excitació o letargia segons sigui rajásica o tamásica). Alhora, aquesta qualitat torna a buscar el menjar semblant a ella; d’aquesta manera es mou el cercle viciós. Els aliments que l’home consumeix en l’actualitat són essencialment rajásics i tamásics. “Aquesta és la raó per la qual existeix crueltat i inquietud en la ment dels homes, a més d’una salut física massa deteriorada.”
Llegir mésALIMENTS QUE DETERIOREN LA NOSTRA SALUT I GENEREN ADDICCIÓ.