Es pot aconseguir productes que no contaminin o que contaminin el minim i que la seva composició sigui menys nociva per la nostra salut? És dificil tenir productes que no facin mal d’una manera o altra, però actualment podem buscar solucions que ens apropin al concepte de respectar i tenir consciencia del nostre entorn ambiental. Aquo ens presenta la seva gamma de productes amb els que es busca que la neteja de la nostra casa sigui sostenible i menys agressiva.

casacuina

Per què Aquo?

La ciència és clara: l’escalfament global està passant més ràpid que mai i l’activitat humana és gran responsable d’això. Moltes activitats que fem diàriament com cuinar, encendre la llum, netejar o escalfar les nostres llars generen tant diòxid de carboni com deixalles, el que desestabilitza el fràgil equilibri que fa possible la vida a la terra. És per això que en Aquo tracten de contribuir a la cura del nostre ambient per mitjà de l’elaboració de productes innovadors que redueixen tant les emissions de CO2 com la generació de residus.

aquo-productes

En primer lloc, hem de dir que és reutilitzable …

Un cop consumits, els netejadors envasats en les tradicionals ampolles amb ruixador són descartats, el que genera deixalles plàstiques que contaminen l’ambient. El sistema de neteja aquo consisteix en una ampolla amb ruixador que pot ser carregada i reutilitzada fins a 20 vegades. D’aquesta manera els residus són reduïts en una proporció del 2000%.

Redueix l’emissió de CO2 en el transport …

Tots els netejadors envasats en ampolles amb ruixador estan compostos en un 90% de líquid, el qual és pesat i voluminós per transportar. Els productes aquo són envasats, en quantitats concentrades, en petites dosis o bossetes de plàstic solubles en aigua. Aquest innovador sistema maximitza la quantitat d’unitats que un camió pot transportar, reduint les emissions de CO2 per unitat de producte. És així que un sol camió pot portar fins a 10 vegades més recanvis aquo que un camió carregat amb les tradicionals ampolles amb ruixador.

Aquo és un Producte Sostenible … perquè compleix amb les 3 “R” …

  • Reciclar: tant l’ampolla aquo com les recàrregues aquo són 100% reciclables.
  • Reutilitzar: les ampolles de aquo poden ser usades fins a 20 vegades.
  • Reduir: les recàrregues aquo contenen el producte químic concentrat.

Com s’utilitza aquo?

Només cal introduir una bosseta “sense obrir” a l’ampolla, afegir aigua i esperar que es dissolgui.

aquo-productes

  • Per netejar la Vitroceràmica:

Si tens vitroceràmica has netejar-la després de cuinar estant encara tèbia o freda amb una esponja o baieta humida i assecar bé amb paper absorbent per eliminar marques. En cas que tingui brutícia resseca has rascar amb una fulla especial i netejar-la amb crema especial per vitroceràmica.

  • Cuina a Gas

Has de netejar els fogons cada dia, per a això cal retirar-los després de cuinar i ficar-los en aigua calenta amb detergent, això facilita l’eliminació del greix que pogués tenir. Si hi ha greix acumulat en els fogons o a la base de la cuina, és millor que la retiris amb fregall de filferro tenint cura de no ratllar. En el cas de la graella que cobreix els fogons també, és millor netejar-la amb fregall i assecar-la amb una baieta.

  • Terres

És important netejar els terres tots els dies, ja que el mateixos s’acumulen tant la brutícia que traginem amb els nostres sabates com restes de menjar. Per a això has de abocar una mitjana de aquo “Pisos” a una galleda amb aigua calenta, després has de fregar i deixar ventilar perquè s’assequi més ràpid.

  • Mobles de Cuina

Neteja els mobles de cuina un cop per setmana per fora i almenys una vegada al mes per dins. Per a això has de passar una baieta amb aquo “Cuines”, eliminant restes de menjar i brutícia enganxada que pogués haver-hi. Aprofita per ordenar el que hi ha dins.

  • Taulell

És important eliminar qualsevol en el moment en què es perceben, ja que en sec és més complicat eliminar-les, podent danyar la mateixa. Per això has d’utilitzar una baieta amb aquo “Cuines”. Recorda que com més aviat netegis les taques millor.

  • Com netejar vidres sense deixar marques?

Per netejar vidres és millor utilitzar una camussa o, si no un drap perquè no deixin borrissol. Primer has de ruixar el vidre amb aquo “Vidres” i aclarir immediatament per no deixar marques, és aconsellable no fer-ho a ple sol ja que s’assequerà ràpid i deixarà marques. Per assecar-lo pots utilitzar paper de diari. Per vidres normals de mida, comença a netejar des de les vores cap al centre, i si vols netejar les dues cares, fes-ho per una cara horitzontalment i per l’altra verticalment, així podràs veure les marques que poguessis deixar. Recorda que no has de fregar mai el vidre amb drap sec doncs podries ratllar-lo.

  • Com netejar el bany?

Per a una correcta neteja del bany has de retirar tots els productes d’ús habitual que es troben al bany, ja que això facilitarà la tasca de neteja. La mateixa ha de començar sempre pels artefactes, per exemple pots començar per la banyera o plat de dutxa, després el lavatori, bidet i finalment el vàter. És aconsellable que utilitzis un drap per al vàter i un altre pels artefactes restants per evitar qualsevol tipus de contaminació amb gèrmens que puguin estar al vàter. En ambdós casos has escampar aquo “Banys” a la superfície a netejar i fregar amb el drap i / o esponja, deixar actuar i esbandir amb un drap humit i deixar assecar. Per netejar l’interior del vàter has abocar aquo “Pisos” dins el mateix i fregar amb una escombreta. Per eliminar la brutícia i desinfectar el pis, has de abocar una mesura de aquo “Pisos” a una galleda amb aigua calenta, després has de fregar i deixar ventilar perquè s’assequi més ràpid.

“Recorda que tots els productes de neteja s’han de mantenir fora de l’abast dels nens”

Si desitjes conèixer o adquirir els productes de neteja eco visita la nostra botiga del Carrer Sant Joan 11 de Reus on trobaràs una àmplia gamma al teu abast.