La Llimona (Citrus limonun Risso, Citrus limon (L.) Burm., Citrus medica) és un producte meravellós per preservar la salut, mantenir el pH equilibrat del mitjà intern i fins i tot afeblir i destruir cèl·lules canceroses. És una autèntica teràpia general saludable. Per què no estem assabentats d’això?

Perquè aquest es un remei fácil i barat que es contradiu amb els interesssos d’organitzacions farmacéutiques  interessades a trobar una versió sintètica, que elspermeti obtenir fabulosos beneficis. Així que d’ara endavant vostè pot ajudar a un amic que ho necessiti, fent-li saber que li convé beure suc de llimona amb bicarbonat per prevenir qualsevol malaltia. El seu sabor és agradable. I per descomptat no produeix els horribles efectes de la quimioteràpia. I sí té la possibilitat de fer-ho, planti un arbre de llimona al seu pati o jardí. Totes les seves parts són útils.

La propera vegada que vostè vulgui beure un suc, demani-ho de llimona natural sense conservants.

La fruita del llimoner és un cítric que ve en diferents presentacions, la seva polpa es pot menjar directament encara que norrmalment es fa servir  per elaborar begudes, sorbets, dolços etc.

L’interès d’aquesta planta es deu als seus forts efectes antibiòtics i anti-cancerígenos. I encara que se li atribueixen moltes més propietats, el més interessant d’ella és l’efecte que produeix sobre els quistes i els tumors. Aquesta planta és un remei provat per als càncers de tots  tipus, i el bicarbonat li alcalinitza el PH del seu mitjà intern. Hi ha els qui afirmen que és de gran utilitat en totes les variants del cáncer així com qui els considera a més com un agent anti-microbial d’ampli espectre contra les infeccions bacterianes i per fongs que són els que viuen en llocs àcids . Agregant el bicarbonat a la llimonada natural, canviem el pH del organismo. Es eficaç contra els paràsits interns i els cucs, regula la tensió arterial alta i és antidepressiva, combat la tensió i els desordres nerviosos.