La llimonada natural amb bicarbonat ajuda a prevenir malalties

La llimona amb bicarbonat és una beguda fàcil de fer i amb unes propietats fabuloses per a les nostres salut que et detallo a a continuació.

Que és la llimona?

La Llimona (Citrus limonun Risso, Citrus limon (L.) Burm., Citrus medica) és un producte meravellós per preservar la salut, mantenir el pH equilibrat del mitjà intern i fins i tot afeblir i destruir cèl·lules canceroses.

La llimonada natural amb bicarbonat és una autèntica teràpia general saludable

Per què no estem assabentats d’això?

llimonada natural amb bicarbonat

Perquè aquest es un remei fácil i barat que es contradiu amb els interesssos d’organitzacions farmacéutiques interessades a trobar una versió sintètica, que els permeti obtenir fabulosos beneficis.

Així que d’ara endavant vostè pot ajudar a un amic que ho necessiti, fent-li saber que li convé beure suc de llimona amb bicarbonat per prevenir qualsevol malaltia.

El seu sabor és agradable. I per descomptat no produeix els horribles efectes de la quimioteràpia. I sí té la possibilitat de fer-ho, planti un arbre de llimona al seu pati o jardí. Totes les seves parts són útils.

La propera vegada que vostè vulgui beure un suc, demani-ho de llimona natural sense conservants.

Com es menja la llimona?

La fruita del llimoner és un cítric que ve en diferents presentacions, la seva polpa es pot menjar directament encara que normalment es fa servir  per elaborar begudes (llimona amb bicarbonat ), sorbets, dolços etc.

L’interès d’aquesta planta es deu als seus forts efectes antibiòtics i anti-cancerígenos. I encara que se li atribueixen moltes més propietats, el més interessant d’ella és l’efecte que produeix sobre els quistes i els tumors. Aquesta planta és un remei provat per als càncers de tots  tipus, i el bicarbonat li alcalinitza el PH del seu mitjà intern.

llimonada natural amb bicarbonat

Hi ha els qui afirmen que és de gran utilitat en totes les variants del cáncer així com qui els considera a més com un agent anti-microbial d’ampli espectre contra les infeccions bacterianes i per fongs que són els que viuen en llocs àcids.

Agregant el bicarbonat a la llimonada natural, canviem el pH del organismo. Es eficaç contra els paràsits interns i els cucs, regula la tensió arterial alta i és antidepressiva, combat la tensió i els desordres nerviosos.

20 comentaris a “La llimonada natural amb bicarbonat ajuda a prevenir malalties”

 1. Bona tarda,
  M’interessa molt aquesta beguda però, exactament com es prepara i com s’ha de pendre, durant tot el dia, només un cop, en dejú….
  Moltes gràcies.

 2. Bon dia, Pepi,

  Amb un cop en dejú cada matí abans d’esmorzar n’hi ha prou. És quan aquest remei posseeix més efecte, com a gran depuratiu hepàtic i protector cancerigen.

  Gràcies per la teva col·laboració!

 3. Bona tarda.
  Pres de bon matí amb fa mal a l’estomag, vol dir que en aquest cas el que fa no es acidificar?
  gracies

 4. Bon dia Rosa,
  Si vols fer un tractament depuratiu del fetge i alhora alcalinitzar el teu roganisme, amb la llimona ja en tens prou, no cal que afegeixis el bicarbonat. Això tenint en compte una dieta rica en aliments vegetals que també regulen el pH de forma natural, com ara les fruites i verdures de fulla verda fosca.

 5. Bon dia, Sílvia,
  La llimona té una naturalesa àcida, però en entrar al cos produeix l’efecte contrari resultant un dels més potents alcalinitzants de l’organisme. Aquest efecte és encara més elevat quan l’estómac està buit, és per això que es recomana de bon matí.

 6. Bon dia M Carmen,

  Depèn de per a què la vulgui utilitzar. De manera puntual, amb bicarbonat. De manera regular: sola.

  Esperem haver-te ajudat, M Carmen.

  Salutacions.

 7. Haig de dir que fa 20 anys prenc la llimona amb aigua tèbia, el motiu era que passava quasi tot l’hivern encostipada de pit.
  Desde llavors mai més i fa uns 10 anys he afegit el bicarbonat.
  Diré que mai estic malalta sempre em trobo bé i quan noto que m’encostipo em dura 24 h..
  Ho recomano molt i molt

 8. Puc anar bevent durant tot el dia aquest preparat, un litre d,aigua ,una culleradeta de bicarbonat i dues llimones? Cada dia?

 9. Hola, Beatriu:

  Sí, pots tomar-la així i cada dia.

  Gràcies per la teva consulta!

  Salutacions.

 10. Jo fa 1any que prenc el suc d’ 1 llimona afegeixo aigua i un xic de bicarbonat i tot amb dejú i cada dia . I ni costipats ni mal de cap que abans sempre en tenia un fia o sltre. La veritat és que em va perfecte.

 11. Hola, Olivia:
  Gràcies per explicar la teva experiència. Estem a la teva disposició per a qualsevol cosa que necessitis.
  Salutacions

 12. Bona tarda :
  Si exprimeixo 6,8,10 llimones , i el suc ho guardo amb una ampolla tancada a la nevera ,per veure
  una mica cada dia ,amb aigua ¿ la llimona perd propietats i/ò beneficis ?
  Moltes gracies.
  Salutacions cordials.

 13. Hola, Ángel:
  Sí, perd propietats a causa de l’alteració de bona part dels seus components (vitamines i antioxidants principalment).
  Salutacions

 14. Hola, Àngel:
  No és cert. Els greixos s’eliminen realitzant exercici i menjant sa i amb l’ajuda de cremagreixos específics.
  Salutacions

Feu un comentari