yogalogo

 

Els aminoàcids glutamina i àcid glutàmic estan íntimament relacionats de forma química, el cos humà és capaç de produir per si mateix L-glutamina de l’àcid L-glutàmic a través del “Glutamat-Amoni-Lipasa”.

 

Donat el nombre de processos metabòlics en els quals la glutamina està implicada, no és pas estrany que sigui l’aminoàcid de més alta concentració en el plasma sanguini, en els músculs, en el líquid cerebral i en la medul·la espinal.

 

Dels aminoàcids disponibles, la glutamina és amb un 60% el que més participació té en l’organisme humà i la seva demanda augmenta a mesura que s’incrementa el estrès físic i mental, així com en el cas de nivells d’estrès més alts.ciclistaisotonicalogo

 

La producció per part de l’organisme d’aquest aminoàcid tan important disminueix amb l’edat, la qual cosa fa que en moltes ocasions no tinguem la quantitat suficient, llavors ho hem d’aconseguir mitjançant un suplement oral.

 

La L-Glutamina s’utilitza freqüentment en la recuperació dels esportistes, degut a que s’emmagatzema en grans quantitats en els músculs on té un paper important en la reparació i la construcció de nova massa muscular.

 

Un entrenament intens pot buidar les reserves de Glutamina, per la qual cosa els suplements ens poden ajudar a accelerar la velocitat de recuperació.

 

mujerbajoarbolenplayalogo

 

La glutamina és particularment important en el benestar intestinal, ja que les cèl·lules del tracte digestiu obtenen gran quantitat de material necessari per al seu creixement fent-la servir com a combustible,  aquesta està considerada per això, com un regenerador intestinal i es recomana amb freqüència quan es veu afectada la integritat de la paret intestinal, com sol passar amb els problemes causats pels desequilibris de la microflora i alguns problemes crònics relacionats amb una mala funció intestinal.

 

 

Altres avantatges de la Glutamina i l’Àcid Glutàmic:

  • Regula l’equilibri àcid-base i així aconsegueix rejovenir la pell
  • Millora el sistema autoimmune i és essencial per al creixement del pèl
  • Lluita contra l’acumulació de greix
  • Evita el desig de sucre i alcohol
  • Millora la concentració i la memòria a curt i llarg termini degut a que protegeix el cervell dels efectes de l’amoníac
  • Augmenta la producció de GABA (àcid gamma-aminobutíric, en les seves sigles en anglès) que és el neurotransmissor inhibitori més important del cervell
  • Actua com a tranquil·litzant, el que afavoreix la concentració i el son de manera natural, especialment en moments d’estrès

 

Si desitjes adquirir el producte, clica si us plau sobre la imatge

l-glutamina L-Glutamine-zwitterion-3D-balls

Font:
aminoacido.eu