Un estudi accidental descobreix que la quimioteràpia fa que el càncer sigui molt pitjor.

Un equip d’investigadors que buscaven per què les cèl·lules canceroses són tan resistents, van ensopegar accidentalment amb un descobriment molt més important. Mentre realitzaven les seves recerques, l’equip va descobrir que la quimioteràpia realment perjudica les cèl·lules més saludables i posteriorment allibera una proteïna que sosté i estimula el creixement tumoral. 
Van publicar el seu descobriment en la revista Nature Medicine, on els científics informen que els resultats van ser “completament inesperats”. Trobar evidència significativa del mal en el DNA en examinar els efectes de la quimioteràpia sobre el teixit derivat d’homes amb càncer de pròstata, és una bofetada a la cara per a les principals organitzacions mèdiques que han estat pressionant amb la quimioteràpia com l’única opció per a pacients de càncer durant anys.
La notícia arriba després que fos prèviament proscrita de manera similar que la recerca suspesa ja que els medicaments cars contra el càncer no només no funcionen en el tractament de tumors, sinó que en realitat els empitjora moltíssim. Es va trobar que les drogues contra el càncer feien “metàstasi” en els tumors i creixien enormement en grandària després del seu consum. Com a resultat, els fàrmacs maten als pacients més ràpidament.
Conegut com WNT16B, els científics que van realitzar la recerca diuen que aquesta proteïna creada a partir d’un tractament de quimioteràpia augmenta la supervivència de les cèl·lules canceroses i és la raó per la qual la quimioteràpia, en realitat, acaba amb les vides dels malalts més ràpidament. El Co-autor Peter Nelson, del Fred Hutchinson Cancer Research Center de Seattle, explica: “El WNT16B, quan se secreta, interactua amb les cèl·lules tumorals properes i fa que creixin, envaeixin, i el més important, resisteixin a la posterior teràpia”.
Posteriorment, l’equip va felicitar la declaració amb les seves pròpies paraules: “Els nostres resultats indiquen que els danys en les cèl·lules benignes… poden contribuir directament a una cinètica potenciada del creixement tumoral.”
Mentrestant, en substàncies molt barates com la cúrcuma i el gingebre s’ha trobat consistentment que redueixen eficaçment els tumors i combaten la propagació del càncer. En una revisió d’11 estudis, es va trobar que l’ús de la cúrcuma redueix la grandària del tumor cerebral en un sorprenent 81%. La recerca també ha demostrat que la cúrcuma és capaç de detenir el creixement de les cèl·lules canceroses per complet. Una dona recentment va arribar als titulars mitjançant la revelació de la seva victòria contra el càncer utilitzant la cúrcuma com a condiment principal.
Font: Maestroviejo

Deixa un comentari