Avui us ensenyem una manera fàcil, ràpida i eficient de calmar la gola tant si estem refredats com si tenim afonia o senzillament ens hem fet mal a les parets de la mucosa empassant un aliment.
Es tracta d’un te casolà que només hem de tenir una mica de temps per preparar-lo una vegada, de manera que podrem tenir-lo preparat a la nevera per a un llarg període i fer-lo servir al moment sempre que sigui necessari.
Necessitarem només cinc ingredients ben senzills:
- Un recipient de vidre amb tapa.
- Una llimona feta rodanxes.
- Un pot de mel d’abella pura ecològica de flor d’eucaliptus.
- Uns talls d’arrel de gingebre fresc.
- Un caço amb aigua bullint.
Per començar posarem dins del recipient les rodanxes de llimona combinades amb la mel i el gingebre. Quan l’hàgim omplert ben bé, el tancarem i el desarem reposant a la nevera fins que es formi la gelatina.
Al moment de servir posarem una cullerada d’aquesta barreja en una tassa i senzillament abocarem l’aigua bullint pel damunt. Remourem tot plegat fins que es dissolgui i ja estarà llest per prendre en calent a poc a poc.
El podem conservar a la nevera durant dos o tres mesos sense fer-se malbé i amb les mateixes propietats que el primer dia.
Font: www.guisana.com
Diplomada en Fisioteràpia amb Postgrau en Neurologia
Graduada en Naturopatia
Homeòpata
Terapeuta Floral
Experta en Macrobiòtica