Te per al mal de gola

ginger-tea

 

Avui us ensenyem una manera fàcil, ràpida i eficient de calmar la gola tant si estem refredats com si tenim afonia o senzillament ens hem fet mal a les parets de la mucosa empassant un aliment.

 

Es tracta d’un te casolà que només hem de tenir una mica de temps per preparar-lo una vegada, de manera que podrem tenir-lo preparat a la nevera per a un llarg període i fer-lo servir al moment sempre que sigui necessari.

 

jengibreNecessitarem només cinc ingredients ben senzills:

  • Un recipient de vidre amb tapa.
  • Una llimona feta rodanxes.
  • Un pot de mel d’abella pura ecològica de flor d’eucaliptus.
  • Uns talls d’arrel de gingebre fresc.
  • Un caço amb aigua bullint.

 

Per començar posarem dins del recipient les rodanxes de llimona combinades amb la mel i el gingebre. Quan l’hàgim omplert ben bé, el tancarem i el desarem reposant a la nevera fins que es formi la gelatina.

 

R24-11118Al moment de servir posarem una cullerada d’aquesta barreja en una tassa i senzillament abocarem l’aigua bullint pel damunt. Remourem tot plegat fins que es dissolgui i ja estarà llest per prendre en calent a poc a poc.

 

El podem conservar a la nevera durant dos o tres mesos sense fer-se malbé i amb les mateixes propietats que el primer dia.

 

Font: www.guisana.com

Feu un comentari