Som-hi!

Després d’un llarg camí conreat de diverses i valuoses informacions sobre la medicina natural per part del nostre amic, en Jaume Queral, avui em presento com a la vostra nova companya. Disposada a carregar d’energia vivaç aquestes pàgines on tots puguem participar amb il·lusió i apropar les nostres experiències dins de l’ampli món de la Naturopatia i tot el que té relació amb la natura.

Espero que tots plegats aprenguem molt dins d’aquesta acurada aventura i que sigui un espai lliure alhora que divertit, sa i enriquidor en coneixements.

Ens disposem a començar, esperem que us segueixi sent útil i serveixi per expandir el gran valor d’aquesta filosofia d’antany que ara tornem a recuperar.

Gràcies i benvinguts!

Belén G. L.

1 comentari a “Som-hi!”

  1. Benvinguda Belén!! Serà tot un luxe comptar amb tu al Blog, cuidant-nos per dins i per fora, com tu ho saps fer. Gestionant les pàgines amb tocs originals, amens, curiosos i pràctics. Ets molt lluitadora, convincent, sorprenent, propera. Crec que tot el teu brillantor es resumeix dient que vius, fas i parles en perfecta congruència amb la teva vida. Ets autèntica! Sé que ens transmetràs tot el teu encant per la vida, pel menjar, pel saber, tot és més fàcil de la teva mà.
    Gràcies per gaudir una vegada més de tu, com a professional i com a persona.

Deixa un comentari