La salut dels pobles indígenes es deteriora per la “occidentalització” dels seus hàbits

La occidentalització de l’estil de vida és catastròfica per a la salut dels pobles indígenes, que en els últims anys van experimentar un fort increment en els casos d’obesitat, dolències cardiovasculars i diabetis tipus 2. Així ho reflecteix un informe publicat en l’últim exemplar de la revista mèdica The Lancet, que alerta també de l’augment dels problemes físics, socials i mentals que afligeixen a aquestes poblacions derivats del consum d’alcohol i drogues.

Llegir més

Si aconseguim mantenir el nostre cos amb un ph alcalí entre 7.3 i 7.4 ens mantindrem lliures de malalties.

Segons el Dr. Robert Young (actualment el microbioleg mes reconegut a nivell mundial), un bon manteniment del ph alcalí es imprescindible a l’hora de mantenir la salut. Per tant, triar els aliments, les verdures, les fruites, les llavors, els lactis, els olis, etc… en referència al seu ph, sembla ser beneficios per la nostre salut . Mirem quins son aquests aliments.

Llegir més

La principal causa de malaltia entre les espanyoles de 45 a 64 anys són les patologies reumáticas

Encara que la dona viu més que l’home, la seva major longevitat s’acompanya, generalment, de discapacitat i mala salut. La principal causa de malaltia en les dones espanyoles de 45 a 64 anys està relacionada amb els trastorns reumàtics com l’artritis, l’artrosis i l’osteoporosis, segons l’informe “Salut i Dona” realitzat per l’Institut de la Dona.

Llegir més

El nombre de celíacs es quintuplica en la població infantil

La malaltia afecta a l’1,3% dels nens i al 0,3% dels adults.Els nens registren una prevalença de celiaquía cinc vegades superior que els adults.

Una investigació desenvolupada per la Universitat de Barcelona (UB), l’Hospital Sant Joan de Déu i la Mútua de Terrassa ha demostrat com la incidència d’aquesta patologia varia en funció de l’edat. Els resultats revelen que afecta a un 1,3% dels nens, mentre que solament s’ha diagnosticat al 0,3% de la població adulta.

Llegir més

A Espanya es consumeixen 500 milions de quilograms de menjar preparat a l’any.

A Espanya es consumeixen al voltant de 500 milions de quilograms de menjar preparat a l’any, la qual cosa suposa una despesa de 1.800 milions d’euros anuals. D’ells, un 90% es consumeixen en la llar i un 10% al canal d’hostaleria i restauració. En els primers anys d’implantació comercial dels plats preparats, el seu consum per càpita se situava entorn dels 3 kg per persona i any. No obstant això, en l’actualitat s’ha registrat un important creixement, fins a aconseguir els 10 kg per persona i any, per a una població que cada vegada s’allunya més de la Dieta Mediterrània Tradicional.

Llegir més

80 metges nord-americans contra les vacunes: Document del International Medical Council on Vaccination

“Si els nens d’EUA rebessin totes les dosis recomanades de totes les vacunes rebrien fins a 35 vacunes que contenen: 113 diferents tipus de gèrmens en partícules, de 59 substàncies químiques diferents, 4 tipus de cèl·lules animals i albúmina humana procedent de teixits de fetus humans avortats”