Remeis naturals per als problemes de pròstata

És bastant freqüent que els homes especialment a partir dels 45 anys comencin a desenvolupar algunes afeccions i problemes de pròstata.

Inflamació de la pròstata

problemes de pròstataEl problema més comú és l’engrandiment i la inflamació de la pròstata. Hi ha tractaments mèdics per poder controlar aquestes afeccions i que no es compliquin en el futur. Però també es pot usar remeis naturals per resoldre aquest tipus d’afeccions.

Remeis naturals per als problemes de pròstata

Remedios naturals per als problemes de pròstata són:

  • Consumir 1 cullerada petita de pol·len d’abella ajuda a mantenir la pròstata sana i detenir l’avanç d’alguna afecció o símptoma que ja es present.
  • Per desinflamar la pròstata es recomana beure te verd ja que és molt efectiu per a aquesta fi. Fins a 3 vegades al dia es pot prendre la infusió de te verd.
  • Menjar llavors de carabassa afavoreix la salut de la pròstata o la millora si hi ha alguna afecció en aquest òrgan masculí.
  • La decocció de l’alfals ajuda a desinflamar la pròstata. S’ha de prendre 2 tasses al dia.
  • També es recomana consumir certs aliments que ajuden a prevenir i combatre problemes en la pròstata com a tomàquet, carbassa, cols, germen de blat, brots d’alfals, soia, sindria, oli de llinaza, all.
  • Un suc de vegetals per tractar afeccions en la pròstata és el que es prepara amb ½ pebrot, una mica de bròcoli i 3 fulles de col. S’ha de rentar molt bé aquests vegetals i després els hi passa per la liquadora tots els ingredients. Quan està ben barrejat es pot beure. S’ha de prendre tots els dies en dejú per almenys 3 mesos o més, si es necessita.

problemes de pròstata

Els homes han de controlar la seva pròstata per prevenir el càncer en aquesta zona però també han de tractar altres afeccions que afecten a aquest òrgan.

Una visita anual al metge i la realització d’estudis permetrà prevenir el desenvolupament de patologies. En cas de diagnostico d’alguna afecció en la pròstata es poden complementar els remeis casolans i naturals amb el tractament mèdic per obtenir millors resultats.

Deixa un comentari