Productes amb materials ecològics per als nens

Per qué els productes per nens fets amb materials ecològics per als nens són una millor opció que els convencionals?

Triar productes fets amb materials naturals per el més petits de la casa val la pena? Per què biodegradable? Per què orgànic?

Es diu que alletar un infant és una de les experiències més tendres i íntimes. Antigament, quan una mare no podia alletar el seu nadó recorria a l’entranyable figura de la dida, una dona generosa que els cuidava, els alimentava i els transmetia tot l’amor i protecció que necessitaven en els seus primers mesos de vida.

Ara podem trobar els productes d’alta qualitat amb un denominador comú: retornar als orígens mitjançant matèries primes naturals, ecològiques i biodegradables que són el millor regal per als bebès i els nens, els quals intenten reflexar el amor d’aquella figura afectuosa.

Que beneficis té el cotó orgànic?

Però… per qué cotò orgànic? Quina és la diferència?

En llegir “cotó orgànic” molta gent es pregunta quina diferència hi ha amb el cotó convencional, ja que el cotó és una planta natural, oi? Doncs, sabies que en el cultiu del cotó es fa servir el 25% del consum mundial d’insecticides?

materials ecològics per als nens

Cada any, 1,2 bilions de tones de fertilitzants sintètics i 42.000 tones d’insecticides s’utilitzen per a la producció de cotó comú. I això no és tot… els pesticides romanen a les fibres de cotó fins i tot després del rentat. I sabies que la nostra pell absorbeix el 60% dels productes/components que hi estan en contacte?

Segons l’EPA (Agència Nord-americana de Protecció Ambiental), 7 de cada 15 tipus de pesticides que s’utilitzen en la producció del cotó són cancerígens. I això no és tot, durant les fases de tintura i estampació del tèxtil convencional s’utilitzen productes químics perillosos que contenen amoníac, metalls pesants, dissolvents, etc. Aquests productes químics poden produir malalties, infertilitat o fins i tot danys que es transmeten genèticament.

Materials ecològics per als nens: una alternativa natural

 I, si volem una alternativa natural, quines opcions tenim?

A diferència del cotó convencional, el cotó orgànic prové d’una producció sostenible de plantes amb propietats genètiques naturals inherents. Creix en un entorn controlat sense pesticides, herbicides o altres productes químics, i no s’hi afegeix cap producte químic o tòxic durant tot el procés de fabricació.

Pensant en tot això, us oferim The Dida World que ens brinda unes líneas de productes especialitzats en nens i mares de la millor qualitat, per aquells moments tan íntims que hem de compartir amb els nostres més petits.        materials ecològics per als nens

A més, els seus teixits de cotó orgànic The Dida Baby estan fabricats i certificats segons les normes internacionals GOTS (Global Organic Textile Standard). Això engloba tot el procés de producció, des del cultiu, la filatura, la tintura, l’estampació, la confecció, l’etiquetatge i fins a la comercialització. El procés de fabricació d’aquesta matèria prima segueix, a més, uns valors i criteris ètics que vetllen per unes condicions de treball justes.

Per què fibres naturals?

En les diferents activitats diàries d’un infant intervenen objectes que han d’aguantar el seu ritme inquiet i, a més, tenir un manteniment fàcil i còmode. Fins ara, els utensilis de plàstic eren un recurs pràctic i econòmic, però cada vegada hi ha més estudis que estan descobrint els efectes negatius d’aquests materials: alguns plàstics comuns alliberen i transfereixen substàncies químiques perjudicials.*

I, a banda dels riscos per la salut, també cal considerar la gran contaminació que causen els plàstics durant el seu procés de fabricació i més enllà de la seva vida útil, ja que no es descomponen i generen una gran quantitat de residus que perduren en el temps, contaminant el medi ambient.

materials ecològics per als nens

Com podem contribuir al medi ambient escollint productes biodegradables i segurs?

La gamma de vaixelles infantils The Dida Ware ofereix una alternativa natural a les vaixelles tradicionals de plàstic, ja que estan íntegrament fabricades amb fibres d’arròs i protegides amb una resina natural procedent de les pròpies closques d’arròs.

Els mossegadors i sonalls The Dida Play són l’alternativa ecològica, ja que estan fabricats amb midó de blat de moro i elastòmer (plàstic biodegradable ecolgreen, que no conté cap tipus de toxina, com dioxines o bisfenol).

Per la seva composició, els productes The Dida Ware i The Dida Play són totalment biodegradables, després de la seva vida útil s’enterren i es descomponen.

Ja pots aconseguir tota la gamma a través del nostre web o a través de les nostres botigues, tenint al teu abast:

  • La gamma tèxtil The Dida Baby, el cotó orgànic evita al·lèrgies i ajuda a protegir la seva delicada pell.
  • La gamma The Dida Bath, on trobaràs els millors productes i cosmètica naturals necessaris per a la higiene diària.
  • Les vaixelles The Dida Ware, de fibres naturals biodegradables, els millors recipients on degustar les delicioses farinetes que prepara la mare.
  • The Dida Play, originals mossegadors i sonalls fets de fibres de blat de moro biodegradable.

*Un estudi publicat per la prestigiosa revista JAMA Internal Medicine (21 de gener del 2013) sosté que els utensilis de plàstic podrien alliberar grans quantitats de melamina, un component que si s’ingereix pot ser cancerigen.

Font: thedida.es

Deixa un comentari