/Minerals
27 Sep 2013

El consum de cereals integrals redueix el risc d’hipertensió

2019-03-17T20:45:38+01:00Alimentació, General, Minerals, Noticíes, Vitamines|

cerales desayuno
Segons diversos estudis com el ja realitzat en 1.982 pel Dr. Kochar, del Centre Mèdic Beth Israel Deaconess a Boston (Estats Units), el fet d’incloure en els nostres hàbits alimentaris cereals integrals sense sucre en el desdejuni
, pot arribar a reduir fins a un 25% el risc de ser hipertens, assaig exposat pel Dr. Kochar en un estudi conductual de gairebé 14.000 metges.
20 Sep 2013

Beneficis de menjar peres

2019-03-17T20:45:43+01:00Alimentació, General, Minerals, Vitamines|

images1 (2)La pera és una fruita amb molt poques calories i malgrat ser dolça és ben tolerada pels diabètics per ser sucres bons.
Es pot menjar la fruita fresca, cuita o fer-na suc i beure-ho. També es pot preparar batuts, amanides de fruites i postres usant la pera ja que el seu sabor és realment deliciós.
Per obtenir beneficis medicinals s’ha d’ingerir en forma regular perquè doni bons resultats.
La pera és una de les fruites que més els agrada als nens a causa del seu agradable sabor pel que és molt sa que la consumeixin (más…)
7 Sep 2013

El tofu un aliment saludable

2019-03-17T20:45:47+01:00Alimentació, Ecològic, General, Minerals, Noticíes, Vitamines|

descargaEl tofu és un aliment molt consumit en orient des de fa milers d’anys per ser molt saludable.
El tofu s’elabora amb la llet de soja que es fermenta amb un procés similar a l’elaboració dels formatges.
El tofu aporta a l’organisme, nutrients com:
-vitamina B,-vitamina D,-vitamina I,-vitamina F,-vitamina K,-calci,-ferro,-fòsfor,-magnesi,-potassi,-aminoàcids,-àcids grassos poli-insaturats,-proteïnes vegetals,- isoflavones
El tofu és un aliment saludable per a l’organisme: (más…)
20 Ago 2013

Aliments que ajuden a desintoxicar de metalls pesats el nostre organisme

2019-03-17T20:46:05+01:00Alimentació, Ecològic, General, Minerals, Noticíes|

toxisEn l’actualitat estem exposats a gran quantitat de tòxics i sense saber-ho podem estar consumint o respirant substàncies nocives com els metalls pesats.
Aquests tòxics s’acumulen en el cos i danyen la salut ja que es produeixen enverinaments o desenvolupen malalties cròniques.
Els nens i els ancians solen ser les persones més vulnerables als metalls pesats pel que els efectes en la seva salut són més greus. (más…)
17 Jul 2013

Algues marines, aliment molt recomanable

2019-03-17T20:46:19+01:00Alimentació, Ecològic, General, Minerals, Noticíes, Vitamines|

algasÉs estiu i tens una oportunitat magnífica de començar a enamorar-te de les algues. Solament creixen en mars que estan poc contaminats, així que ja tenim garantia que són saludables. Van aparèixer a la Terra fa mil cinc-cents milions d’anys… Quanta saviesa acumulada! A Japó cada persona consumeix uns dos quilos i mitjà d’algues per any (les algues constitueixen el 10% de la seva dieta diària).
Es coneixen més de 24.000 espècies. Cinquanta d’elles són aptes per al consum humà. I vint-i-una s’emprenen en l’alimentació humana o amb finalitats terapèutiques. En el Papir de Ebers –tractat mèdic egipci- ja s’indicava l’ús de les algues per guarir el càncer de mama. En l’actualitat s’empren com a remei a malalties com la tuberculosi, grip, cucs i artritis.  (más…)
28 Jun 2013

Propietats medicinals i nutritives del miso

2019-03-17T20:46:27+01:00Alimentació, Ecològic, General, Minerals, Noticíes, Vitamines|

misoEl miso és un aliment fermentat molt popular en orient. El miso s’elabora sobre la base de soia, algun cereal i sal marina. Aquest producte té excel·lent qualitats nutritives però també medicinals.
El miso s’utilitza com a condiment en sopes, llegums i cereals entre altres menjars.
En occident és un producte poc conegut que ara es pot aconseguir amb major facilitat. Val la pena provar-ho i consumir-ho perquè és realment bo per la nostra salut.
Conté nutrients com: (más…)
7 May 2013

Una troballa sobre les banyes dels cérvols qüestiona l’origen de la osteoporosis

2019-03-17T20:46:54+01:00Ecològic, General, Minerals, Noticíes|

banyesUn equip espanyol apunta que la pèrdua de manganès causa la malaltia. Fins ara es pensava que el responsable era la falta de calci.
Les banyes dels cérvols són pràcticament impossibles de trencar. Però en 2005 alguna cosa li va succeir a aquests animals a Espanya perquè les seves cornamentes van començar a fracturar-se de forma alarmant. Per resoldre el misteri, un equip de l’Institut de Recerca en Recursos Cinegéticos de la Universitat de Castella-la Manxa va analitzar detalladament les banyes trencades i va observar que la causa de la debilitat era una reducció del manganès, un mineral que obtenen per l’alimentació. (más…)
8 Abr 2013

Hipotiroïdisme i salut natural.

2019-03-17T20:47:04+01:00Alimentació, Ecològic, General, Minerals, Vitamines|

tiroidesQuan l’hormona tiroïdal és insuficient es produeix l’hipotiroïdisme, que causa una pèrdua general d’energia en l’organisme i l’acumulació de deixalles.
La naturopatía i l’homeopatia poden substituir parcialment la funció d’aquesta hormona, i ofereixen grans possibilitats de millorar la dolència o evitar que s’agreugi com per exemple utilitzant algunes algues y verdures com: (más…)