El proper 16 d’octubre es realitza el curs intensiu L’Art de Viure. Però … De què es tracta? A continuació la especialista Montse Bastús ens comenta més sobre aquesta interessant proposta.

 

“L’Art de de Viure és una formació intensiva per treballar honestament el més profund del teu ser i aprendre fàcilment a viure en un estat de Felicitat Interior.
La formació es desenvolupa al voltant dels centres energètics que té tot ésser humà. Sigui quina sigui l’àrea de la teva vida en què et trobes bloquejat o experimentant dificultats, totes parteixen d’un denominador comú, la desharmonia d’aquests centres. Aprendràs quins són i com funcionen.

 

 

L’Art de Viure, és un programa desenvolupat per facilitar a cada individu la clau de la seva pròpia vida. No en un sentit filosòfic ni des d’un marc idealista ple de creences externes a nosaltres, sinó des del ‘punt zero’ en què està la teva vida aquí i ara, assumint la plena responsabilitat, res més realista que la determinació que part d’un mateix .

 

No és un curs dissenyat per aprendre, sinó més aviat tot el contrari, el seu propòsit és desaprendre. Desaprendre tot allò que creus ser i no ets, tot allò que pretens aconseguir i no aconsegueixes, en un món on la por impera per totes bandes és molt fàcil caure en el derrotisme mental i sovint buscar una sortida igual de il·lusòria, posant-nos metes inabastables, que l’únic que fan és potenciar el nostre sofriment i separar-nos cada vegada més del nostre veritable potencial “.

 

noipensatiusegutenelparc

 

“L’Art de Viure, és l’art de ser un mateix, quan sabent que sent tu, la recerca de tot allò del que creies no tenir cessa”

noisonrientenmillorestatpsicologic

 

Sigui quina sigui l’àrea de la teva vida en què et trobes bloquejat o experimentant dificultats, totes parteixen d’un denominador comú, la desharmonia de les teves centres, i potser la ignorància que tenim sobre com funcionen:

 

Centre Físic: Els fonaments de l’estructura bàsica del nostre ésser, de manera que sosté a la resta de centres.
Centre Emocional: Està compost d’aigua i és independent del temps, qualsevol emoció bloquejada torna a manifestar-se al ARA.
Centre Mental: Conté els nostres pensaments, a nivell conscient, subconscient i inconscient. Pràcticament tot en la nostra vida comença per un pensament.
Centre Espiritual: És el centre que conté i engloba els altres tres. La seva importància radica que és el centre capaç de transformar a la resta de centres.

 

centrosenergeticos

 

Montserrat Bastús Basart, facilita una sèrie d’eines útils perquè t’acompanyin en endavant, en l’aventura de ser tu mateix, en l’aventura que és viure.

 

CONTINGUT DEL CURS:

 

1) Constitució Energètica
* Estats de Consciència
* Els vòrtex d’Energia del cos
* Pràctica

 

2) El Funcionament de l’Ego
* L’ego com a aliat
* Què és i com funciona
* Pràctica

 

3) El Centre Físic
* Un pont a la teva consciència
* Alimentació, hàbits de somnis i desintoxicació
* Exercici físic i Massatge.

 

4) El Centre Emocional
* Què és l’emoció i com funciona
* Flors de Bach i colorteràpia
* Respiració conscient

 

5) El Centre Mental
* Neurociència, estructura i funcionament
* El poder del pensament
* Conscient i Inconscient
* Llei d’Atracció

 

6) El Centre Espiritual
* L’acceptació i la confiança
* Pràctiques de relaxació i connexió amb el teu inconscient

 

7) Les lleis d’Hermes
* L’ordre jeràrquic de l’Univers
1: La Llei del Mentalisme.
2: La Llei de la Correspondència.
3: La Llei de la Vibració.
4: La Llei de la Polaritat.
5: La Llei del Ritme.
6: La Llei de la Causa i Efecte.
7: La Llei de la Generació.

 

8) L’Art de Ser Tu Mateix
* La Felicitat com a estat de consciència
* Aprenent a viure a l’Ara
* Receptivitat i Abundància
* Despertant la teva Energia Vital

 

curs-el-arte-de-vivir-cartell-def-cat

 

Buscarem l’àrea o àrees de la teva vida en què et trobes bloquejat (da), i aprendràs a desbloquejar-les.

 

En aquesta ocasió treballarem de manera intensiva aquest dia i posteriorment, farem el seguiment de cada participant oferint el nostre suport en el procés del seu progrés. Per a més informació addicional, no dubtis en contactar a 696.496.044 o escrivint a intentandomejorarcadadia@gmail.com.