La teva Macrobiòtica

belen-macrobiotica-info

 

Al llarg del camí de la Macrobiòtica travessem etapes molt diferentes:

– Des d’un principi on només volem conèixer el perquè de tot plegat, volem entendre al màxim com funciona el yin i el yang o volem cuinar les receptes amb tot detall.

– Fins a una etapa molt més evolucionada on ens trobem a nosaltres mateixos i d’aquesta manera descobrim les nostres limitacions i alhora les nostres virtuts.

 

La fase inicial acostuma a ser bastant rígida, encara que en un principi es considera necessària, perquè ens ajuda a construir una bona base del coneixement i dels efectes que aquest tipus d’alimentació té dins de nosaltres.

Ara bé, arribat aquest punt, us recomanem que us oblideu de tot. Us sorprendrà aquesta idea, però agafarà sentit si compreneu el veritable significat de la paraula “oblidar”, és a dir: començar a fluir, deixar de banda les normes per endinsar-se en l’anomenada etapa de l’experimentació personal.

Només en aquest moment arriba el principal aprenentatge, el que realment és teu i només teu. A partir d’aquí deixem volar la imaginació posant atenció a les nostres necessitats de cada dia i sobretot a les nostres emocions, i és així quan comencem a funcionar d’una manera completa, pura i lliure.

Totes les lleis de la Macrobiòtica no tenen perquè funcionar per a tothom i només ho sabrem un cop l’hàgim practicat i l’hàgim experimentat. En aquest moment descobrim que tot canvia, que som únics i que hem de seguir el nostre instint, escoltant-nos des de dins i sentint el que ens envolta per fer servir la informació que hem après d’una forma més comprensiva, fluida i on l’essència son les emocions, les quals estan en constant canvi dins del gran cicle natural de la vida.

Font: www.esmaca.cat

1 comentari a “La teva Macrobiòtica”

  1. És molt interessant allò que fas veure i sentir en aquestes línies, sembla atractiu i alhora difícil aconseguir tota aquesta connotació i sinèrgia entre l’aliment i el comensal, però si tu ho dius es podrá aconseguir.

Deixa un comentari