La nostra alimentació afavoreix fongs i bacteris nocius

Molts estudis científics coincideixen que els bacteris i fongs poden arribar a causar malalties quan se’ls permet desenvolupar-se en un terreny no sa o àcid. Els nostres cossos alberguen una gran quantitat que viuen, creixen i sobreviuen en harmonia quan estem menjant i vivint saludablement. Però poden tornar-se altament nocius quan el mitjà on viuen s’altera.

Aquesta alteració d’aquest mitjà és fomentada per dietes altes en sucre o en hidrats de carboni, també per aigua i aire contaminats, o per la destrucció de la nostra flora intestinal a causa de l’ús d’antibiòtics o altres medicaments o quimioteràpia.

Els bacteris i fongs s’alimenten de les mateixes substàncies de les quals s’alimenta el nostre cervell. Quan ingerim en excés aliments rics en glucosa, també estem alimentant a l’excés als bacteris i fongs que creixen i es multipliquen desproporcionadament.

En ingerir més, creix la provisió de sucres, i amb això creix la multiplicació de bacteris i fongs i aquesta població en creixement reclama més aliments i sentim la necessitat d’ingerir més, i més i més… Però succeeix que així com els bacteris i fongs obtenen el seu aliment de la nostra sang, també bloquegen en ella el rebuig de les toxines que tornen cada vegada més àcid el mitjà i que amb el temps arriben a “enverinar” els teixits.

L’acumulació excessiva de bacteris i fongs redueix la provisió de potassi i magnesi del cos amb la conseqüent reducció de l’energia cel·lular que provoca fatiga a l’excés, reducció de la vitalitat i de la claredat de pensament, lleva l’entusiasme i l’ambició.

Extracto Els Bacteris i els Fongs ( Dr. Robert Young )

Deixa un comentari