Salutacions

Hola, us saludem des de Casa Pià.

Agraim la vostra visita a aquesta Web i us donem la benvinguda.

Esperem que us resulti interessant i que trobeu, si cal, el que busqueu. En tot cas, si hi ha alguna cosa que cerqueu i no està ni en aquesta pàgina ni en les altres que tenim, podeu contactar amb nosaltres i us atendrem contents de donar-vos un cop de mà.

El nostre equip està format entre 10 i 11 persones (depenent de les temporades), totes unides per donar-vos un servei acurat, el més personalitzat possible i amb tots els mitjans que tenim al nostre abast, ja sigui a través de les dues botigues, una al centre de la ciutat de Reus i l’altre a l’extrarradi, ubicada a l’interior del Supermercat Sabeco facilitant així l’accés i l’aparcament o be a través de les nostres pàgines Web de Venda On Line.

Estem alegres i agraits de fer aquesta feina. Alegres perquè ens agrada i agraits perquè sense vosaltres, els nostres clients, aquests llocs de treball no existirien. Així doncs aprofitem ara per als qui sou clients de casa, dir-vos que en som concients i procurem actuar d’acord a la confiança que dipositeu en nosaltres desitjant sempre la millor satisfacció per part vostre.

Per els que no sou clients nostres i possiblement ens acabeu de conèixer ara a través d’aquesta Web, també volem aprofitar per agrair-vos la vostra visita, ja que d’aquesta manera doneu sentit a la feina que etem fent, dedicant hores escribint i aportant informació.

Visitant-nos, també doneu sentit a aquest espai ja que possiblement si no estés actiu, mai ens hauriem conegut, ja sigui per una dificultat de distància com per qualsebol altra raó.

Així docns, com ja us em dit al començament d’aquesta pàgina, us donem la benvinguda.

Atentament
L’equip de Casa Pià