Harvard elimina la llet i altres làctics de la dieta saludable

harvard2Els experts en nutrició i investigadors de la universitat d’Harvard van realitzar una modificació de la piràmide alimentaria, basada en una nutrició sana, lliure de la pressió política i grups de la indústria que podrien veure’s afectats.
L’Escola d’Harvard de Salut Pública va eliminar la llet de la seva guia d’alimentació saludable anomenada Healthy Eating Plate, substituint-la per aigua, preferentment.
Amb això, Harvard va enviar un missatge fort al USDA (Departament d’Agricultura dels Estats Units) i experts a tot el món amb el llançament de la seva guia, mateixa que reemplaça la piràmide alimentaria.harard 3
Els experts en nutrició i investigadors de la universitat la van realitzar, basada en una nutrició sana, lliure de la pressió política i grups de la indústria que podrien veure’s afectats.
La major prova d’això és l’absència total de productes làctics, a causa que “un alt consum d’aquests aliments augmenta significativament els riscos de patir càncer de pròstata i càncer d’ovari”.
En la seva guia Healthy Eating Plate també va esmentar que lechusels alts nivells de greixos saturats en la majoria dels productes làctics i els components químics de la seva producció els fa un aliment per evitar.
Han de ser substituïts per hortalisses com a enciam, coliflor, bròcoli, entre uns altres, i grans de diverses espècies, per produir el calci necessari i de qualitat.

Deixa un comentari