Procurem sempre fer una sel.lecció dels productes que hi han al mercat donant sempre prioritat a la qualitat i fiabilitat de tot el que tenim a la venda.

Que son els complements alimentaris

Productes orientats a restablir desequilibris que desencadenen les anomenades malalties, utilitzant herbes i els respectius preparats de les mateixes, així com també d’aliments concentrats, sucs naturals, i també tot el que el món de les abelles ens ofereix com la Gelea Reial, el Pol·len, la Mel i el Própolis. També cal pensar en preparats dietètics amb una elevada concentració de vitamines i/o minerals de forma orgànica de manera que l’organisme ho assimila molt ràpidament al reconèixer-ho més fàcilment.
Productes que per les seves característiques poden afavorir una bona depuració de l’organisme, una millora de la circulació de la sang o una regulació de la pressió arterial.

També podem parlar d’ingredients que reforcen el sistema nerviós, orientats a suportar èpoques d’estrès, de nerviosisme o d’ansietat.

Les Vitamines

És conegut el transcendental paper que desenvolupen els micronutrients (s’entén que parlem de vitamines i minerals) en la nutrició i en la salut.
Indispensables per a la vida, aquests nutrients els hem d’obtenir dels aliments, però la dieta actual pot afavorir-ne algunes mancances.
Les vitamines són substàncies orgàniques imprescindibles en els processos metabòlics que succeeixen en la nutrició dels éssers vius. Les vitamines es consideren essencials, i han de ser administrades a través de l’alimentació, ja que el cos humà no pot sintetitzar-les. Una excepció és la vitamina D, que es pot formar en la pell amb l’exposició al sol, i les vitamines K, B1, B12 i àcid fòlic, que es formen en petites quantitats en la flora intestinal.
Més informació >>>[+]

Els Minerals

Les malalties carencials es desenvolupen, la majoria de les vegades, com a conseqüència d’una nutrició desequilibrada, en la que els productes naturals ja no són ben bé del tot naturals i en algunes circumstàncies s’han bescanviat per uns altres aliments més comercials, carents en alguns casos d’aquestos nutrients essencials.
Més informació >>>[+]

El món del te

Al nostre país, cada vegada es pren més te.
Probablement és degut a les noves varietats que s’han anat introduint amb propietats beneficioses per a la salut i que cada vegada més tenim al nostre abast barreges que tenen un gust realment agradable.
Fa temps es va començar a parlar del te vermell que antigament prenien els emperadors per mantenir-se ben saludables i joves, més tard han anat fent-se un mercat els tes blancs, blaus, grocs, el rooibos africà… i actualment disposem d’una extensa varietat amb més de 200 tipus diferents en estoc constant. De totes maneres, això solament es una mostra del que realment existeix al mercat ja que els tes, a nivell de varietats i formes de presentació, podríem comparar-los amb els vins. En cada regió se’n fan diferents varietats depenent del tipus de planta, terreny, alçada dels conreus, dades en que es fa la recol·lecció i tipus variant també per la forma que la planta és tractada un cop recol·lectada.
Sumant tot aixó dona infinitat de varietats i a més, ara hi hem d’afegir que molts dels tes que ens arriben i es venen més, són barrejats amb sucs de fuites o aromes de flors donant gustos molt exquisits.
Més informació>>>[+]

Artesania

A les nostres botigues i principalment a la que trobareu a l’interior del Supermercat Sabeco degut a que tenim més espai d’exposició, oferim una extensa gamma d’articles que tant poden servir per decorar i axonseguir un ambient agradable pel sol fet de ser decoratius, com degut a algunes característiques que tenen alguns d’ells de proporcionar ambients saludables als nostres habitatges. Així doncs podem parlar d’una gran varietat de productes utilitzats en l’art del Feng Shui com també ambientadors d’essències naturals, cremadors d’aquestes essències o també perfums, llums de sal, barretes d’encens o cons d’olor amb els seus suports, espelmes aromàtiques, de cera natural, tasses i teteres per preparar un te deliciós, …
Tenim una gran  inquietut en fomentar la mà d’obra artesana del nostre entorn i els productes que tenim en aquest apartat, sempre que es possible, van encaminats en aquesta direcció, encara que cada vegada més tot ve de l’extranger, sobre tot de Xina encara que els disenys s’apartin del típic diseny xinès.

Les Herbes

Una de les principals seccions de les nostres botigues es la secció de les herbes.
Disposem de gairebé totes les herbes que es troben al mercat avui dia i poden aconseguir a granel les que no tenim en un breu plaç de temps.
Algunes d’elles les recollim nosaltres mateixos en llocs controlats com son la Farigola, la Cua de Cavall, la Maria Lluísa, la Tarongina, la Til.la, la Sàlvia, una part del que venem d’Arç Blanc, el Romaní, la Sajolida, l’Eucaliptus, l’Esparnallac i algunes més que es gasten poc com son el boix, la boixerola…
També fem algunes barreges orientades a coses concretes com a millorar les digestions, la circulació de la sang, per als refredats…

Alimentació Natural

També disposem d’una extensa gamma d’aliments naturals en la seva gran majoría ecològics o sense sucre, sense glúten i demés.
Entenent que la base d’una bona salut i una bona qualitat de vida comença per una bona alimentació, ens esforcem en oferir una gran varietat d’aliments lliures d’aditius, conservants i agents químics que poden alterar la qualitat dels aliments i com a conseqüpència la nostra salut.

Les Flors de Bach

Les essències florals són remeis amb els que es tracta a la persona i no al símptoma o a la malaltia si mateixa. Observem com és la persona i si té un patiment analitzem com se sent i ho identifiquem amb una o vàries flors. Això ens pot encaminar a tallar l’arrel del seu malestar, anant directament a la causa que el provoca. Es tracta, doncs, de recuperar o restablir allò que la persona és en essència, fent servir les flors per als estats d’ànim, de la mateixa manera que fem servir les plantes per a restituir el nostre cos físic i tornar-li el seu equilibri natural.
Hi ha pàgines escrites de les propietats de cada flor. Nosaltres n’hem fet un resum encara que sempre recomanem que s’aprofundeixi i avisem, que aquestes explicacions gairebé sempre queden curtes per poder-se’n fer una idea cabal del treball real que amb cada flor podem realitzar.
Més informació>>>[+]

Cosmètica natural

Productes destinats a la bellesa de l’ésser humà amb ingredients naturals i respectant la salut en tot el seu sentit, evitant també els laboratoris que per investigar o demostrar l’eficàcia dels seus productes fan experiments amb animals.
Aquests productes engloben els sabons corporals, xampús, cremes facials tant de tractament com pot ser per problemes d’acne o de pells hipersensibles, com de bellesa, és a dir protecció de la pell, antiarrugues, cremes reafirmants etc..
Cremes corporals de bellesa i també de tractaments com poden ser per contusions, dolors musculars, anticel·lulítiques o simplement cremes hidratants perfumades.
També disposem d’una gamma completa d’olis a granel com poden ser el d’ametlles de 1ª pressió en fred, o el normal de qualitat extra, el d’avellanes de les nostres comarques, o el de coco, el d’alvocat, el de jojoba, el de rosa mosqueta, de germen de blat, d’onagre, de borratxa…
Actualment està prenent molta força la comercialització de cosmètica BIO, es a dir, cosmètica elaborada amb ingredients naturals de plantes que a més son de cultiu ecològic, amb envasos que respecten i no embruten l’ambient i sobre tot sense derivats del petroli, ni conservants artificials.

Libres

Disposem d’una llibrería especialitzada en temes de salut natural per tal de que les persones interessades en llegir informacions relacionades, les tinguin fàcilment al seu abast.

Molts dels productes que tenim a  les botigues, també els podeu comprar On Line a través de la nostra botiga virtual.
L’adreça per accedir-hi es: www.casapia.com/midietetica