Els beneficis del suc de tomàquet

El suc de verdures i fruites té indubtables beneficis per a la nostra salut. En aquest artúculo ens centrarem en els beneficis del suc de tomàquet.

Principals beneficis del suc de tomàquet

Sovint confós amb un vegetal, els tomàquets són de fet una fruita que conté llavors (encara que siguin petites). També estan absolutament plens de vitamines i minerals.

Aquí anem a veure alguns dels beneficis més impressionants que vénen de l’humil tomàquet.

Propietats del suc de tomàquet

El licopeno és un antioxidant molt potent i això fa que els tomàquets siguin una de les fonts més potents d’antioxidants.

Els antioxidants del tomàquet

beneficis del suc de tomàquetQuè significa això? Bé, bàsicament els antioxidants són substàncies que poden destruir els radicals lliures que s’alliberen en el cos a través de la respiració i que poden danyar les cèl·lules del cos. Si tens una gran quantitat de radicals lliures en el sistema, aquests es mouen a través del cos i bombardegen les parets de les cèl·lules causant danys en el seu exterior.

Gràcies a l’antioxidant licopeno, el tomàquet pot ajudar a prevenir que molts d’aquests radicals lliures arribin a les cèl·lules i d’aquesta manera reduir les possibilitats tant de l’envelliment prematur i el càncer, entre uns altres.

Altres beneficis del suc de tomàquet

Els tomàquets també són alts en potassi, la qual cosa pot ajudar a prevenir la debilitat i malestar general que provenen de la deficiència de potassi. Això també pot ajudar a prevenir enrampades.

Els tomàquets també són rics en vitamina C. A causa que la vitamina C és una altra forma d’antioxidant això els fa encara més poderosos per lluitar contra el càncer i l’envelliment. Això també significa que els tomàquets poden enfortir el sistema immunològic en general i prevenir els refredats i altres malalties.

Deixa un comentari