casapiablogmujer

 

Per continuar amb la nostra dieta desintoxicant, us expliquem els últims passos que ens ajudaran a reequilibrar i rejovenir el nostre cos.

 

Recordem que una cura desintoxicant és important per alliberar-nos de totes les toxines que acumulem, sobre tot després d’una temporada d’abundants àpats.

 

El que busquem aconseguir és que el nostres òrgans treballin millor, i totes les seves funcions es facin de manera adient, així totes les nostres cèl·lules rebràn tota la energía necessària per viure i això és tradueix en poder gaudir d’una bona salut física i mental.  

 

11186670_s5. En aquest pas, recomanem prendre un bany de sal d’Epsom, a causa del seu alt contingut en magnesi i sulfat, aquesta sal estimula el nostre sistema limfàtic i promou un major flux d’oxigen i de la sang del nostre cos, això enforteix el nostre sistema immunològic i prevé les malalties.

 

6. Introduir un producte com el “Aktidrenal Savia Verde de Tongil” o similar que ens ajuda a eliminar toxines, aporta nutrients que estimulen el fetge, l’intestí i els ronyons que són els grans encarregats de la neteja del nostre organisme, contribueix a mantenir un Ph alcalí, nodrir, oxigenar i detoxificar les cèl·lules.
tongil-savia-verde-500

7. Per últim, hem d’intentar menjar d’una manera més equilibrada. Per aconseguir-ho podem afegir a la nostra dieta diària els productes anomenats com “Superaliments” donat que tenen gran quantitat de nutrtients que no només són necessaris per l’organisme, però que també aporten beneficis extres a la salut de manera natural, sense agregats artificials, ni processos químics.

 

En la nostra botiga Online podem trobar una gran varietat d’opcions amb diferents característiques, marques i preus per totes les butxaques de tots aquest productes.

04962_464238_1474_superberrieswww.casapia.com 

 

Per a qualsevol pregunta, si us plau no dubti en contactar-nos, estarem encantats de assessorar-li en tot el que calgui per ajudar-li a triar les millors opcions per vostè i així acompanyar-li per aconseguir els seus objetius. Li desitjem una bona jornada i que provi la nostra cura!