Desintoxica el teu cos després de les festes de Nadal

Desintoxica el teu cos desprès de tots els excessos en els àpats nadalencs, fer una cura desintoxicant és una de les millors maneres de tornar a engegar el nostre metabolisme i contribuir perquè el nostre sistema digestiu treballi harmoniosament.

Desintoxica el teu cos i comprova els beneficis

Quan es millora la ingesta d’aliments de manera equilibrada sentim una nova energia natural i poc a poc ens adonem que algunes molèsties que patim diàriament desapareixen.

Desintoxica el teu cos

Desintoxica el teu cos en 30 dies

Avui proposem quatre senzilles maneres d’ajudar al nostre fetge desprès de fer que treballés hores extres tots aquests dies digerint els excessos de proteïnes, sovint d’origen animal, alcohols i sucres. I començar a introduir-nos en la nostra cura desintoxicant programada per 30 dies.

Desintoxica el teu cos

  • El primer pas que proposem és evitar els aliments que generin excessos de toxines com els lactis, aliments processats, les pastes ensucrades i la carn.
  • El següent, és beure molta aigua perquè ens ajudarà a netejar el nostre sistema de manera natural i també contribuirà a que els nostres òrgans funcionin correctament.
  • Tot seguit, hem de reemplaçar el cafè del matí per un te verd que ens ofereix la quantitat justa de cafeïna però a més a més els antioxidants que necessitem de manera natural. Si ens motivem, anirem fent els canvis necessaris per millorar i de mica en mica els resultats no es faran esperar.
  • Per últim, aquesta setmana incorporarem una recepta amb ingredients naturals que ens ajudarà a promoure la digestió i fer una neteja de manera natural.

Desintoxica el teu cos

Recepta d’un detox natural

Per això necessitem:

  • 1 Tassa de col arrissada picada en trossos.
  • 1 Poma verda picada en trossos.
  • 1 Plàtan madur.
  • Una mica de julivert
  • 1 Tassa d’aigua

Tot seguit, liqüem els ingredients fins aconseguir una textura suau i ja ho tenim! Prenem com més ens agradi. -Per els més ocupats, és recomanable doblar les quantitats dels ingredients i guardar la resta del batut per desprès, tot i que és ben sabut que el millor és prendre’ls acabats de fer; tot depèn del temps amb que comptem.

Bé, la idea és prendre un preparat similar cada dia que reemplaci un àpat, el que menys ens costi, però si no tenim costum, el millor és anar introduint aquests canvis poc a poc.

Cal ser constants en la desintoxicació per poder tenir resultats

Desintoxica el teu cos

Per continuar amb la nostra dieta desintoxicant, us expliquem els últims passos que ens ajudaran a reequilibrar i rejovenir el nostre cos.

Recordem que una cura desintoxicant és important per alliberar-nos de totes les toxines que acumulem, sobre tot després d’una temporada d’abundants àpats.

El que busquem aconseguir és que el nostres òrgans treballin millor, i totes les seves funcions es facin de manera adient, així totes les nostres cèl·lules rebràn tota la energía necessària per viure i això és tradueix en poder gaudir d’una bona salut física i mental.

Desintoxica el teu cos en 30 dies: continuació

Desintoxica el teu cos5. En aquest pas, recomanem prendre un bany de sal d’Epsom, a causa del seu alt contingut en magnesi i sulfat, aquesta sal estimula el nostre sistema limfàtic i promou un major flux d’oxigen i de la sang del nostre cos, això enforteix el nostre sistema immunològic i prevé les malalties.

6. Introduir un producte com el “Aktidrenal Savia Verde de Tongil” o similar que ens ajuda a eliminar toxines, aporta nutrients que estimulen el fetge, l’intestí i els ronyons que són els grans encarregats de la neteja del nostre organisme, contribueix a mantenir un Ph alcalí, nodrir, oxigenar i detoxificar les cèl·lules.

7. Per últim, hem d’intentar menjar d’una manera més equilibrada. Per aconseguir-ho podem afegir a la nostra dieta diària els productes anomenats com “Superaliments” donat que tenen gran quantitat de nutrtients que no només són necessaris per l’organisme, però que també aporten beneficis extres a la salut de manera natural, sense agregats artificials, ni processos químics.

En la nostra botiga Online podem trobar una gran varietat d’opcions amb diferents característiques, marques i preus per totes les butxaques de tots aquest productes.

Per a qualsevol pregunta, si us plau no dubti en contactar-nos, estarem encantats de assessorar-li en tot el que calgui per ajudar-li a triar les millors opcions per vostè i així acompanyar-li per aconseguir els seus objetius.

Li desitjem una bona jornada i que provi la nostra cura!

Deixa un comentari