imatgeblog

Desprès de tots els excessos en els àpats nadalencs, fer una cura desintoxicant és una de les millors maneres de tornar a engegar el nostre metabolisme i contribuir perquè el nostre sistema digestiu treballi harmoniosament. Quan es millora la ingesta d’aliments de manera equilibrada sentim una nova energia natural i poc a poc ens adonem que algunes molèsties que patim diàriament desapareixen.

 

Avui proposem quatre senzilles maneres d’ajudar al nostre fetge desprès de fer que treballés hores extres tots aquests dies digerint els excessos de proteïnes, sovint d’origen animal, alcohols i sucres… I començar a introduir-nos en la nostra cura desintoxicant programada per 30 dies.

 

  1. El primer pas que proposem és evitar els aliments que generin excessos de toxines com els lactis, aliments processats, les pastes ensucrades i la carn.

 

38744135_s

  1. El següent, és beure molta aigua perquè ens ajudarà a netejar el nostre sistema de manera natural i també contribuirà a que els nostres òrgans funcionin correctament.

 

  1. Tot seguit, hem de reemplaçar el cafè del matí per un te verd que ens ofereix la quantitat justa de cafeïna però a més a més els antioxidants que necessitem de manera natural. Si ens motivem, anirem fent els canvis necessaris per millorar i de mica en mica els resultats no es faran esperar.

 

  1. Per últim, aquesta setmana incorporarem una recepta amb ingredients naturals que ens ajudarà a promoure la digestió i fer una neteja de manera natural.

 

28558859_sPer això necessitem:

  • 1 Tassa de col arrissada picada en trossos.
  • 1 Poma verda picada en trossos.
  • 1 Plàtan madur.
  • Una mica de julivert
  • 1 Tassa d’aigua

 

Tot seguit, liqüem els ingredients fins aconseguir una textura suau i ja ho tenim! Prenem com més ens agradi. -Per els més ocupats, és recomanable doblar les quantitats dels ingredients i guardar la resta del batut per desprès, tot i que és ben sabut que el millor és prendre’ls acabats de fer; tot depèn del temps amb que comptem.

 

Bé, la idea és prendre un preparat similar cada dia que reemplaci un àpat, el que menys ens costi, però si no tenim costum, el millor és anar introduint aquests canvis poc a poc.

 

Per acabar, dir-vos que la propera vegada continuarem amb els següents passos necessaris per continuar amb la nostra cura. Us desitjem tot el millor per aquest 2016 que entra ja dins d’unes horetes!