Com prevenir els atacs al cor i els batecs irregulars amb remeis naturals

Cada any, 1,5 milions d’atacs al cor afecten a perones als Estats Units, tenint com a resultat més de 500 mil morts. Les afeccións menys fatals com a problemes cardiovasculars és el funcionament irregular del cor. A pesar de que els batecs irregulars del cor no són tan greus com els atacs cardíacs en la majoria dels casos, poden donar lloc a complicacions greus si no es tracten. Afortunadament, la naturalesa té potents solucions a força d’herbes per a cada condició que en general els detindrà en el seu camí en poc temps.
El pebre de cayena té la capacitat de detenir un atac al cor en el seu camí en menys de dos minuts. El famós herborista, Dr. John Christopher freqüentment utilitza pebre de cayena per tractar als pacients d’atacs cardíacs i va informar que sempre va poder detenir un atac al cor en tan sols un parell de minuts o menys.
La millor forma de pebre de cayena utilitzada per detenir un atac al cor és en extracte fluid i només pren un parell de degotadors complets per fer la seva màgia. El pebre de cayena regular en pols, tal com es troba als mercats d’espècies, també es poden utilitzar i la quantitat recomanada és d’almenys dues cullerades de postre completes.
De qualsevol manera, s’aconsella a qualsevol persona que es preocupa per la possibilitat d’un atac al cor que tingui una ampolla d’extracte de pebre de cayena o pols a prop en tot moment.
El pebre de cayena és conegut pels seus beneficis cardiovasculars en general i és considerat per molts herboristas com l’herba favorita per a la salut global del cor. Entre les seves moltes propietats saludables està la seva capacitat de funcionar com un anticoagulant natural. També enforteix, estimula i tonifica el cor, la circulació i l’equilibri entre la pressió arterial i calma les palpitacions.
Es recomana que en cas d’un atac al cor, sense importar què tan aviat es va detenir, s’ha de buscar atenció mèdica immediata. De la mateixa manera, s’ha de buscar atenció mèdica per als batecs irregulars greus i perllongats.

Deixa un comentari