Casa Pià rep el reconeixement de la Unió de Botiguers de Reus

reusdigital-cat1

L’establiment dedicat a la dietètica i la salut rebrà dissabte el premi ‘U’ de la UBR

L’establiment Casa Pià, dedicat a la dietètica i a la venda de productes relacionats amb la salut, situat al carrer Major, ha estat el guanyador de l’any 2009 del Premi ‘U’ que atorga la Unió de Botiguers de Reus per la seva contribució al prestigi comercial a la ciutat. L’entitat comercial també ha guardonat a Copimac i Teldair per la seva tasca comercial i a Josep Mestres i Sardà, Josep Maria Pagès Serrano i Antoni Mateu i Guijas per la trajectòria personal. Els premis es lliuraran aquest dissabte, 28 de novembre, durant la celebració de la divuitena Nit del Comerç i Turisme de Reus a les instal·lacions de la Fira.

Dietètica herbolari Casa Pià

L’acte també servirà per lliurar els guardons del Patronat Municipal de Turisme i Comerç de Reus, que reconeixen la tasca de promoció turística duta a terme per l’empresa NT Incoming Costa Daurada Salou, en l’àmbit de Reus, i de la família Salas Graset, de Vila-seca, en l’àmbit del nostre entorn. D’altra banda, la Cambra de Comerç de Reus donarà el premi ‘Ser Botiguer’ al forn Sistaré, que té diversos establiments a la ciutat dedicats a l’elaboració de pa.

Per últim, la Nit del Turisme i el Comerç servirà perquè el Consell regulador de la DOP Siurana distingueixi la qualitat de l’oli de la cooperativa agrícola de Riudecanyes i de la Vinícola del Priorat, de Gratallops, així com la tasca de promoció de l’oli Siurana realitzada per Santi Santamaria i Puig i Dag Odegaard.

Està previst que al sopar hi assisteixin unes tres-centes persones relacionades amb el teixit comercial i turístic del territori, que podran degustar un menú que inclourà l’oli d’oliva verge extra nou DOP Siurana.

Reus Digital

Feu un comentari