Calma l’ansietat amb productes naturals

En l’actualitat, a causa de l’estrès, la feina, la família i per altres diverses causes portem una vida molt estressant. Podem calmar aquesta ansietat amb productes naturals i d’herbolari.

Tractar l’ansietat amb productes naturals

Els suplements nutricionals i les herbes medicinals són un mètode eficaç per tractar l’ansietat i les condicions relacionades a la mateixa sense el risc d’efectes secundaris greus. Això és particularment cert per als símptomes lleus o crònics, o per a l’ansietat relacionada a esdeveniments.

ansietat amb productes naturalsUn estilo de vida saludable

Per descomptat, les solucions que donen els canvis en l’estil de vida incloent l’exercici regular, una dieta equilibrada i reduir al mínim les experiències estresants tant com sigui possible, també poden ajudar a alleujar l’ansietat.

No obstant això, per a problemes ocasionals o menys extrems, les opcions que proposem val la pena explorar-les.

Suplements que ens ajuden a tractar l’ansietat amb productes naturals

ansietat amb productes naturals

  • Complex vitamínic B: Est és un bon primer pas per alleujar l’ansietat. Les vitamines B són essencials per al maneig de l’estrès, la producció d’energia i l’equilibri de neurotransmisors.
    Els suplements útils inclouen generalment les vitamines B1 (tiamina), B2 (riboflavina), B3 (niacina), B5 (àcid pantoteic), B6 (clorhidrat de Piridoxina), B7 (biotina), B9 (àcid fólic) i B12 (Cianocobalamina).
  • GABA: També conegut com a àcid gamma-aminobutíric, té un efecte calmant en el cervell similar als obtinguts per medicaments com Valium i Xanax.
    El GABA és un aminoàcid no essencial i neurotransmissor que bloqueja l’estrès i l’ansietat mitjançant la prevenció de la sobre-estimulació de les neurones. És produït naturalment en el cos, però també es troba disponible en forma de suplement.
  • MAGNESI: Quan va ser combinat en un estudi amb extractes de Oxyacantha Crataegus (arç de fulla perenne) i Eschscholtzia californica (rosella de Califòrnia), el magnesi va ser més eficaç que el placebo en el tractament de pacients amb ansietat lleu a moderada. També és eficaç per alleujar la tensió muscular.

Aquest article té una finalitat informativa. No s’automediqui. Consulti al seu Naturòpata.

Deixa un comentari