80 metges nord-americans contra les vacunes: Document del International Medical Council on Vaccination

“Si els nens d’EUA rebessin totes les dosis recomanades de totes les vacunes rebrien fins a 35 vacunes que contenen: 113 diferents tipus de gèrmens en partícules, de 59 substàncies químiques diferents, 4 tipus de cèl·lules animals i albúmina humana procedent de teixits de fetus humans avortats”

“Si vostè pensa que no ha de preocupar-se de les vacunes a causa que els seus fills ja són majors s’equivoca. Hi ha més o menys 20 vacunes actualment en desenvolupament per al llançament en els propers anys. Totes elles dirigides a adolescents i a adults”International Medical Council on Vaccination.
Les vacunes ja van néixer al segle XIX amb professionals en contra d’aquesta pràctica mèdica. Fins ara, les veus dissidents que qüestionen diferents aspectes de les vacunacions (ingredients, conservants, nombre de dosi, edat, combinacions, etc.) han estat presents però de forma discreta i fent poc soroll.No obstant això, en els últims temps, i especialment arran dels escàndols amb la grip A i la vacuna del virus del papil·loma humà, el moviment antivacunal ha cobrat protagonisme i és molt més fàcil que abans accedir a informació crítica i trobar metges obertament contraris a la pràctica general sobre aquest tema en molts països del món. No és una mica d’un autor o un estudi concret, sinó un corrent global.Us recomanem ampliar aquesta informació a la pàgina webb:
https://www.elblogalternativo.com/2011/02/09/80-medicos-estadounidenses-contra-las-vacunas-documento-del-international-medical-council-on-vaccination/

Deixa un comentari